Svatební editoriál - Stodola Suška

Milé nevěsty, ráda bych Vás provedla naším svatební editoriálem, který jsme uspořádali 4.8.2020. Byl to den, kdy jsem zhruba po roce řekla svému muži opět ANO, nebo možná spíše on mě.

Příprava editoriálu, ať se to může zdát jako jednoduchá záležitost se vlastně od příprav na skutečnou svatbu moc neliší. Po rozhodnutí, jdeme do toho, to všechno začalo, nespočetné měnění termínů, hledání dodavatelů, hledání místa, koncept svatby, vizážistka, květiny, dort, družičky, fotograf, video, šaty a samozřejmě samotné místo. Všechny tyto dodavatele jsme museli dostat v úterní deštivé odpoledne na jedno místo. Volba místa byla téměř jistá, okamžitě jsem věděla, že náš svatební editoriál se musí odehrát na tom nejúžasnějším místě, na Stodole Suška.

 

suska 01

 

Místo svatby

Stodolu Sušku jsem si už oblíbila dříve, před naší "pravou" svatbou. Být na Sušce a brát si na Sušce muže svých snů, byl můj velký SEN. Musím říct, že díky tomuto svatebnímu editoriálu jsem si svůj sen splnila, děkuji! Při vstupu do stodoly na Vás dýchne úžasná, rustikální atmosféra a wow efekt je zaručen. Stodola Suška dříve sloužila jako zámecká stodola. Stojí v poli daleko od obytné zóny, tudíž nebudete nikoho rušit. Prostor stodoly pojme až 150 hostů, v letních dnech zajišťuje příjemné klima.

Stodola Suška

 

suska 02

 

Koncept svatby a tiskoviny

Po domluvě místa, přišlo na řadu to, jak to vlastně celé bude vypadat. Jak pojmout svatbu ve stodole Suška, když možností bylo tolik. Nakonec jsme zvolili jako hlavní barvu bílou, která byla doplněna zlatými prvky a eukalyptem. K tomuto stylu jsme vybrali naše jedinečné zlaté zrcadlové tiskoviny, jako je svatební menu nebo jmenovky na stůl. Díky těmto doplňkům ze zlatého zrcadla dostala svatební tabule ten pravý luxus.

RH Svatby

 

suska 03

 

Papi dorty

Při volbě, kdo by nám mohl dodat svatební dort, padlo rozhodnutí na moji oblíbenkyni Pavlu alias Papi. Papi jsem poznala zhruba před rokem, kdy jsem měla čest ochutnat její tartaletky. Něco tak dokonalého jsem do té doby snad neměla. Od té doby jsem pečlivě sledovala její tvorbu. Zabývá se výrobou svatebních dortů, ale nejraději připravuje právě sladké bary, které ladí do posledního detailu včetně aranže a dekorací. V současné době buduje se svým manželem kavárnu v centru Třebíče, tudíž nebude to trvat dlouho a její dokonalé výrobky budete moci ochutnat všichni.

www.papidorty.cz

 

suska 04

 

Suzy Verde

Tento svatební salon Vám můžeme jedině doporučit. Zuzka ze Suzy Verde svoji práci miluje, a to je u ní v salónu znát. Zuzka pečlivě sleduje aktuální svatební trendy a hledá pro Vás každý rok nové kousky z nejnovějších kolekcí světových i českých značek. Naleznete u ní šaty nejrůznějších střihů a stylů, z nejkvalitnějších materiálů, propracované do nejmenších detailů.

www.suzyverde.cz

 

suska 05

 

Jana Jandová - hair a make-up artist - vizážistka

Janču jsem našla díky kamarádce, která od ní byla nalíčená a učesaná. Celý koncept její tvorby mě zaujal, a tak jsem Janču oslovila a mohu říct, že rozhodně ničeho nelituji. Jana získala titul Make-up artist a Hairstylist. Stále si rozšiřuje své znalosti a dovednosti, má za sebou nespočetné množství nejrůznějších kurzů a já jsem strašně ráda, že jsme spolu navázali spoluprací a že mohu její umění doporučovat dále.

www.janajandova.eu

 

suska 06

 

Tereza Česalová - fotograf

Terku mi doporučila Janča. Tereza pochází kousek od Znojma, nyní žije v Praze. Její tvorba je něco úžasného, je to fotograf na svém místě. S Terkou jsme vymýšlely úžasné záběry se sluníčkem - pršelo nám téměř celý svatební editoriál. Přesto vznikly dokonalé fotky, které do celého konceptu perfektně zapadly. Doufám, že jsme se Terezou neviděly naposled a že o její tvorbě ještě hodně uslyšíme.

www.instagram.com/terezacesalova

 

suska 07

 

Květinářství U Chvátalů

V květinářství U Chvátalů najdete milý a ochotný personál, vždy vyjdou nevěstám vstříc. Mají ty nejšikovnější ručičky a nejlepší květiny široko daleko. Zajišťují nám kompletní servis v oblasti floristiky a já s nimi velmi ráda spolupracuji, splní mi vždy veškerá přání.

www.facebook.com/kvetinarstviuchvatalu

 

suska 08

 

Studio Vyfotit - kameraman

Zdeněk Březina se natáčení věnuje už od střední školy. Má za sebou desítky svateb, maturitních plesů nebo hudebních videoklipů. Jeho služby jsme poprvé využili na naší svatbě a od té doby se Zdeňkem pravidelně spolupracujeme a doporučujeme ho našim klientům. Zdeněk Vám vytvoří jak krátký sestřih Vaší svatby, tak delší video, ze kterého budete jistě nadšeni.

www.studiovyfotit.cz/

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz