Romantická svatba v lese

Romantická svatba v lese, zpěv ptactva, čistota a přírodní krása... uprostřed toho všeho může zaznít Vaše ANO...

Les je krásné a posvátné místo, proto poslední dobou láka tolik snoubenců. Připravili jsme si pro Vás pár tipů a rad, jak naší přírodě neublížit.

Tedy:

1) AUTA do lesa nepatří, proto vybírejte dobře přístupná místa.

2) CIGARETY do lesa nepatří, poučte kuřáky ať chvíli nekouří.

3) ODPADKY do lesa nepatří, heslo zní: co jste si přivezli si zase odvezte!

4) ŘEV A KŘIK do lesa nepatří, proto buďte ohleduplní a chovejte se tiše.

 

 svatba v lese 01

 

Každá svatba v lese, pokud Vám les neříká pane, potřebuje povolení od majitele. Majitele jednoduše zjistíte podle katastru nemovitostí. Tak jako jsou různí lidé, jsou i různé matriky, každý oddávající nebude nadšený z Vašeho nápadu svatby v lese tak, jako vy. Z našich zkušeností však většina z nich ale ráda vyhoví. Nemine Vás však poplatek za svatbu mimo obřadní místo.

Obvykle je tento poplatek 1000,-

O Vašem záměru krásné romantické svatby v lese informujte všechny příchozí hosty, aby nebyli místem překvapeni až ve svatební den D.

"Hostům doporučte pohodlné boty, aby se nebořili do lesní půdy."

 

svatba v lese 02

 

Několik tipů na závěr...

Vybavení na svatební obřad (židličky, svatební brána, svatební stan i dekorace) si můžete objednat i s dovozem a úklidem. Rádi Vám vytvoříme krásný a romantický obřad na Vámi zvoleném místě.

Hlasitá hudba do lesa nepatří, proto můžete zkusit třeba báseň. Kdo se však bez hudby neobejde, může zkusit jemnou živou hudbu jako je harfa, kytara nebo samotný zpěv.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz