Svatba na Vysočině

 

Svatba na Vysočině? Kde? Rozhodla jsem se prohledat Vysočinu skrz naskrz a najít ty nejhezčí místa na Vysočině pro svatbu. Začnu místem, která jsem si pro svatbu vybrala já :) Moji první a poslední volbou byl jednoznačně Tříletý mlýn.

Tříletý mlýn

Tříletý mlýn najdete ve vesnici Kdousov, která se nachází v okrese Třebíč. Je to krásný a romantický kout, který vybízí k tomu, aby jste právě tam strávili Váš nejdůležitější den v životě. K mlýnu je přilehlá zahrada a rybník s krásnými malebnými zákoutími. Svatební obřad a hostinu si můžete užít pod širým nebem uprostřed mlýna na nádvoří nebo můžete použít prostornou zahradu. V mlýně nechybí hospůdka se stylovou dobovou výzdobou, kterou můžete přizpůsobit Vašim přáním a potřebám. Mlýn nabízí až 18 lůžek na přespání, však není problém, aby se po domluvě s majiteli ubytovalo svatebčanů více.

 

svatba na vysocine 01

 

Vinařství Sádek

Po dnešní skleničce vína jsem se rozhodla napsat o dalším krásném místě na Vysočině a to tentokrat o Vinařství Sádek. Vinařství Sádek byla moje druhá volba a nachází na samém okraji znojemské podoblasti, je to jediné vinařství na Vysočině. Na Sádku získáte osobní přístup ke snoubencům a hostům, pestrou nabídku gastronomie a výbornou kuchyni. Svatbu můžete uspořádat uprostřed vinic nebo ve vinném sklípku. Hostina se může odehrávat v restauraci nebo na venkovní terase, odkud je neskutečný výhled do vinic. Fotky ve vinicích se zapadajicím sluncem... no řeknete, kdo by tam nechtěl svatbu ????

 

svatba na vysocine 02

 

Zámek Valeč

Další krásné místo u nás na Vysočině je zámek Valeč. Řekněte si své ANO právě na zámku ve Valči v zámeckých komnatách nebo naopak uspořádejte moderní svatbu. Hotel Zámek Valeč nabízí spoustu možností. Pro Váš velký den nabízí hotelový areál jak zámecké komnaty s dobovým nábytkem, tak nové moderní prostředí. Takže pokud chcete mít svatbu jako opravdová princezna, tak právě zámek Valeč Vám nabízí kouzelné prostředí renesančního zámku.

Zámek Dukovany

Další krásný zámek se nachází v obci Dukovany, která leží na samém rozhraní Jihomoravského kraje a Vysočiny. Zámek nabízí velmi romantické a kouzelné prostředí pro Váš velký den. Obřad lze uspořádat v přilehlém anglickém parku nebo Pantheonu a dále hostinou pokračujte v Opičím sále. Kapacita Opičího sálu je až 90 osob. Z Opičího sálu je umožněn vstup na venkovní terasu odsud se dá vstoupit do anglického parku. Po náročném svatební dni se pak novnomanželé mohou uložit ve stylových zámeckých pokojích.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz