Kouzelná svatební místa v okolí Třebíčska

Kouzelná svatební místa v okolí Třebíčska

Mohelenský dvůr, Mohelno

Mohelenský dvůr se v anketě nejoblíbenějšího svatebního místa v ČR v roce 2021 umístil na 3. místě a nadále se drží na předních příčkách. Každoročně se zde pořádá více než 80 svateb. O hosty se stará profesionální tým, který spolupracuje s mnoha dodavateli a může je doporučit dle konkrétních přání snoubenců. Kapacita Mohelenského dvora se pohybuje až do 140 hostů, přičemž do vnitřních prostor pohodlně usadíte až 90 hostů. V letních měsících zde nabízí svatby výhradně od 50ti hostů. V Mohelenském dvoře je také možnost ubytování až pro 23 osob. Jsou zde rozsáhlé vnitřní i venkovní prostory. Obřad je možné uspořádat na zahradě Mohelenského dvora a jako ideální místo pro focení se nabízí nedaleká Mohelenská Hadcová step. Prosfesionální tým Vám také zrealizuje kompletní výzdobu, nevyjímaje květinovou. Disponují širokou škálou svatebních dekorací včetně rekvizit do fotokoutku nebo dětského koutku. Majitelé Vám rádi pomohou s výběrem kompletního svatebního menu. V případě zájmu jsou zde také k zapůjčení sportovní vozy Ford Mustang a Chevrolet Camaro pro svatební focení nebo příjezd k obřadu.

2_1

 

Tříletý mlýn, Kdousov

Penzion Tříletý mlýn se můžeme nazvat jako místo plné pohody. Je to vhodné místo jak pro dovolenou s dětmi, tak pro svatební den. Velkou výhodou a předností Tříletého mlýna je jeho poloha. Mlýn se nachází v údolí u rybníka, takže nabízí soukromí a možnost oslav až do brzkých ranních hodin. Nově zrekonstruovaná stodola pohodlně pohostí až 100 osob. Ve stodole jsou nově zakoupené kulaté dřevěné stoly a luxusní dřevěné židle, odpadá Vám tak starost s půjčením nábytku. Mlýn spolupracuje se svatebními agenturami, cateringovými službami, cukráři, fotografy i vizážisty, takže pokud budete potřebovat, rádi vám doporučí osvědčené profesionály ve všech službách, které ke každé svatbě patří. Dá se pronajmout celý prostor mlýna, přičemž k dispozici máte venkovní prostranství, hospůdku, stodolu a také ubytování v apartmánech nebo glampstanech. Tříletý mlýn nabízí ubytování až pro 38 svatebních hostů. Majitelé vlastní malé vinařství, mohou Vám tedy nabídnout to nejlepší víno v okolí, rádi Vám připraví ochutnávku vína. K dispocizi mají několik druhů bílého vína, vína růžová i červená. Výhodou Tříletého mlýna je, že si tam můžete uspřádat svatbu dle Vašich představ, pokud jste akční, může být celá svatba kompletně ve Vaší režií.

Editorial_TriletyMlyn (191 of 228)

mlýn2

 

Stodola Suška, Kravsko

Stodola Suška je krásná zámecká stodola, která kdysi sloužila k sušení obilí, dnes je z ní svatební místo s jedinečnou atmosférou. Prostor stodoly je ideální pro svatby od 80 do 140 hostů. Majitelé stodoly nabízí kompletní služby, které snoubencům ušetří spoustu času a energie. Zajistí prostor pro obřad a hostinu včetně dekorací a květinové výzdoby, kompletní svatební catering včetně nápojů a alkoholu, profesionální obsluhu a stylové ubytování. Postarají se o hladký průběh celého svatebního dne. Samotný prostor stodoly inspiruje k vytváření originální rustikální svatební výzdoby, která je pro tým srdcovou záležitostí. Nabídka svatebního cateringu je velmi bohatá a o jeho kvalitu se starají zkušení kuchaři. Stejně tak šikovná cukrářka dokáže zhmotnit téměř jakoukoliv představu o dortu i svatebním cukroví. Ke stodole Suška už neoddělitelně patří i nedaleký areál Kocanda Kravsko. Areál nabízí několik svatebních apartmánů, stylové pokoje, rozlehlou zahradu s jezírkem a kašnou i velké parkoviště. Areál nabízí ubytovací kapacitu až 180 lůžek, včetně přistýlek. Kocanda je zrekonstruována s úctou k její historii, jsou zde zachovány původní středověké i industriální prvky, což se odráží i v zařízení jednotlivých pokojů, žádný není stejný.

untitled (50 of 77)

suška

 

Pohoda Nárameč

Restaurace a penzion Pohoda Nárameč se nachází mezi městy Třebíč a Velké Meziříčí, na okraji malé obce Nárameč. Majitelům se podařilo vytvořit výjimečný areál, který nabízí mnoho možností využití, zároveň si zde užijete plné soukromí. Název areálu přesně vystihuje okolí s lesy, loukami a rybníky, dýchne na vás pohoda a klid. Postupně se areál vylepšuje a rozrůstá, nachází se zde dvě restaurace (Hlavní a Palírna), pěstitelská pálenice, dětské hřiště, bazén, dokonce i salaš s hospodářskými zvířaty. Součástí areálu je několik budov, přičemž pro konání svatebních hostin se využívá Hlavní restaurace. Plně vybavená restaurace zajistí celkový catering pro slavnostní oběd i večerní raut včetně obsluhy na baru. Maximální kapacita hostiny je 150 hostů. V penzionu najdete ubytování s kapacitou 69 lůžek v 19 pokojích. Nevěsta se může připravit v jednom z apartmánů a pak vyjít přímo na zahradu k obřadnímu altánku. Pro novomanželské focení lze využít krásná zákoutí areálu, ovšem kdo touží po fotkách jako z pohádky, doporučujeme zavítat na nedaleký zámek Budišov, kde je možné fotit jak v zámeckém parku, tak po domluvě v sala terrena. Autem lze také bez problémů dojet k blízké obci Kojatín, kde se nachází zatopený lom. Oblíbeným místem pro novomanželské focení je také netradiční bydlení na vodní hladině – Vodní domky Rudíkov.

 

Třeštický mlýn, Třeštice

Penzion Třeštický mlýn leží v polovině cesty mezi městy Třešť a Telč, na okraji malebné vesničky Třeštice. Původní mlýn má velmi bohatou historii, která sahá až do středověku, od tradiční mlynářské činnosti až po lisování lněného oleje. Mlýn prošel rozsáhlou rekonstrukcí mezi lety 2006 – 2016 a nyní plní náročné požadavky návštěvníků, především agroturistů. Je především určen všem, kteří hledají soukromí, relaxaci a klid v přírodě. K objektu přiléhají louky, pastviny s krávami, několik menších rybníků, potok a ovocný sad. Nabízí se zde tudíž mnoho krásných míst pro vykonání svatebního obřadu nebo novomanželské focení. Celý objekt je tvořen budovou starého mlýna a budovami s uzavřeným prostorným dvorem. Poskytuje proto zázemí pro různé společenské akce, svatby nevyjímaje. Třeštický mlýn je ideálním místem pro svatební hostinu s kapacitou až 100 hostů. Dřevěné trámy na stopě v hlavní budově, stoly a židle z masivního dřeva a vybavení v odstínech hnědé barvy vybízí ke svatbě v přírodním stylu. K dispozici zde je také útulná vinárna, sauna, ohniště s posezením, dětské hřiště nebo relaxační a sportovní centrum. Mlýn také nabízí ubytování v 5 luxusních apartmánech s kapacitou až 20 osob. Pokud tedy hledáte pěkné klidné místo pro Vaši svatební party, jste na správné adrese.

zima3

121106159_10213657996844813_3992936919535417814_n

 

Hájenka pod větrníky, Štítary

Penzion Hájenka pod větrníky se nachází při cestě z Vranovské Vsi do Šumné, vábí omamnou vůní panenské přírody a láká zvuky lesa, který celý areál obklopuje. Leží na velmi atraktivním místě, na okraji Národního parku Podyjí. Celý komplex je uzavřený, tudíž poskytuje maximální soukromí, které návštěvníci ocení nejen při dovolené, ale i při svatební oslavě. Tato oáza klidu a pohody se neustále vylepšuje, některé součásti areálu jsou stále ve výstavbě, ale i tak jsou možnosti využití tohoto resortu téměř neomezené. V nově vybudovaném a moderně zařízeném objektu bývalé hájenky je ubytovací kapacita 17 plnohodnotných lůžek a 16 přistýlek v celkem 6 pokojích. Největší chloubou hájenky je klenutý vinný sklep. Nevšední prostor nabízí možnost degustace vín až pro 60 hostů. V hájence je k dispozici také bar, venkovní posezení s grilem a udírnou, profesionálně zařízená kuchyně, společenský prostor s krbem nebo krytá terasa. Areál tedy nabízí venkovní i vnitřní variantu svatby. Kapacita míst je 120 pro venkovní posezení a 50 pro vnitřní posezení. Vůně všudypřítomného dřeva, romantika fontány a altánu, volnost venkovní terasy přecházející do přírody a wellness zařízení s vnitřním bazénem se postarají o to, aby se váš jedinečný den stal dokonalý. Majitelé navíc nepožadují žádné kolkovné ani provize, svatbu si můžete zařídit podle Vašich představ. Pokud preferujete svatbu na samotě u lesa bez omezení zábavy, volte Hájenku pod větrníky.

hajenka2

 hajenka1

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz